Песен за огън и лед
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Дом Карън

Go down

Дом Карън Empty Дом Карън

Писане by Карт Пон Юли 16, 2012 2:55 pm

Хегон Карън
Дом: Карън
Титли: лорд на Нощна песен, Гарвана
Произход: Дорнските блата
Възраст: 45
История:
Хегон Карън е мистериозна фигура, дори и сред съратниците си. Не е съвсем ясно каква е връзката му със стария лорд Карън. Знае се само, че след смъртта на бездетния Вендел Карън, той се появява на прага на Нощна песен с подробно генеалогично излседване, което доказва, безспорно, че той е наследника на замъка. Малко са посмели да му се опълчат, и незнайно защо. Хегон прекарва по-голямата част от дните си в подземията на Нощна песен или на юг, в Дорнските блата. Поддържа странно редовна епистоларна връзка с краля. По-скоро по принуда си взема жена, когато е на тридесет и седем. Изненадва с избора си – докарва една дорнка от най-обикновен произход, макар и красива и умна. Жени се за нея, създава син и повече почти не й обръща внимание. В негово отсъствие домът се управлява от жена му.
Характер:
Никой няма представа какъв точно е Хегон Карън. Много затворена, авторитарна личност, вечно задълбана в своите мистериозни занимания.
Външен вид:
С дълга черна коса, остри черти и сиви очи. Не се поддържа много добре, бръсне се относително спорадично и често се появява в собствената си зала окалян и неугледен.
Всичко останало:
Има опитомен гарван, който вечно стои на рамото му. Оттам и прякора му. Освен това, няма майстер в замъка. По негови думи, защото такъв не му трябва.

Дом Карън Caron
Карт
Карт
Пръв човек

Брой мнения : 325
Join date : 15.07.2011

http://en-teria.blogspot.com/

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите