Песен за огън и лед
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Дом Байуотър

Go down

Дом Байуотър Empty Дом Байуотър

Писане by Карт Пон Юли 16, 2012 2:56 pm

Гладън Байуотър
Дом: Байъоутър
Титли: лорд на Байуотър
Произход: Байуотър
Възраст: 30
История:
Гладън Байуотър е бурния, темпераментен син на Ролф Байуотър. Роден е да води войски, но е прикован към малката си територия. Домът му не може да изкара сериозна армия, кралят на Черна вода, неговият суверен, също е неспособен на това, а и не е склонен да се доверява на прекалено избухливия Гладън. Младият Байуотър е неженен, тъй като е убеден, че трябва първо да си заслужи слава в битка. Изучен е да бъде тактик и военен генерал, но има вкус и към оръжията и често е мечтал сам да се бие, а не само да направлява войници. Образованието му води до факта, че така и не става много годен администратор или политик, но, както баща му е казвал, в света има място и за няколко честни войници. Често ходи по турнири, но няма големи успехи. Вместо това натрупва много опит и още повече белези. Сяда на мястото на баща си, след като той се удавя по време на буря, когато е на двадесет и осем. Само за две години успява успешно да скара дома си с краля на Черна вода, обвинявайки го в страхливост публично пред целия двор.
Характер:
Лордът на Байуотър е избухлив и бърз в преценките си. Макар че разбира от водене на войски и може да мисли под стрес, често прибързаността му взима превес над него. Сравнително прост мъж (но не в смисъла, че е глупав), Гладън има малка представа от политика или ръководене на домакинство. За него каквото не може да се реши веднага, с няколко думи, неизбежно трябва да бъде решено със секира.
Външен вид:
Не е особено висок, но е здрав физически. Заради участието му в много турнири тялото му е отрупано с белези. Често е подиграван заради тънките си като кокили крака. Много слаб, с къса, черна коса и строго лице.


Дом Байуотър Bywater
Карт
Карт
Пръв човек

Брой мнения : 325
Join date : 15.07.2011

http://en-teria.blogspot.com/

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите