Песен за огън и лед
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Дом Дарклин

Go down

Дом Дарклин Empty Дом Дарклин

Писане by Карт Пон Юли 16, 2012 2:57 pm

Уолдър Дарклин
Дом: Дарклин
Титли: Крал на Черна вода, лорд на Дъскъндейл
Произход: Дъскъндейл
Възраст: 56
История:
Уолдър Дарклин е поредната издънка на често прекъсвана линия от крале. Отгледан е под наставничеството на баща си, Дерон и никога не излиза от сянката му. Като водач на най-малкото и слабо кралство на Вестерос, Уолдър прекарва по-голямата част от съзнателния си живот в страх. Страх от Арините, страх от кралете на Бурен край и страх дори и от Речните земи. Точно угодническото му, предпазливо поведение опазва дребното му кралство по време на владичеството му. Бракът му също е доминиран от страха. Всъщност, жена му управлява всичко в дома, не той. Единственото успокоение на Гарс са синовете и дъщерите му, които, по негова преценка, ще спасят кралството.
Характер:
Кралят на Черна вода е страхливец. Неумението му в боя и дребния му ръст допринасят за това. Уолдър е точно това, което никой крал не бива да бъде – той е неуверен в себе си, не смее да поема рискове, плаши се от всичко, дори и от жена си.
Външен вид:
Крал Дарклин далеч не е грозен. Навремето, преди да остарее, е привличал погледите на дамите, макар че после ги е отблъсквал с характера си. Уолдър има дълга, макар и рядка сивкаво-черна коса. Оставя си брадата и мустаците да растат естествено. Нисък и слабоват.


Дом Дарклин Kingdarklin
Карт
Карт
Пръв човек

Брой мнения : 325
Join date : 15.07.2011

http://en-teria.blogspot.com/

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите