Песен за огън и лед
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Конкурс за банер!

3 posters

Go down

Конкурс за банер! Empty Конкурс за банер!

Писане by Карт Съб Авг 04, 2012 11:31 pm

Здравейте! Както може би разбрахте от кратката и продуктивна дискусия с wither в темата "Реклама", на форума няма да му навреди да си има банер. Или няколко.

Сигурно знаете какво е банер, но за всеки случай - става въпрос за относително малко изображение, тип пощенска марка или знаме (оттам името), което да рекламира нашия форум, да носи името му. Нещо като изображението над навигационната лента, само че авторско, поне отчасти. Една по-красива картинка, свързана с Вестерос или на средовековна тематика с креативен текст ще свърши добра работа.

Само че, оказва се, не съм достатъчно надарен художник, за да се справя. Всъщност, поправка, не съм никакъв художник. Повярвайте ми. Не искате да видите доказателства.

Така, какво е предизвикателството?!
Банер с изображение лично производство или взето от интернет, но с нова реанжировка и нов текст, на български задължително, а може и с български и англйски текст.

Какъв е стандартът за качество?
Примери на добри, много добри и изключителни банери:
Конкурс за банер! ASoIaF-Banner
Почти перфектно.
Конкурс за банер! The_witcher_by_banner_3
Гордо признавам, че това виси над блога ми.
Конкурс за банер! Big
Само че по-малко, представете си го с размер пощенска марка.
Конкурс за банер! Splash_pyke
Професионална работа от висок калибър. Също съдържа известен железар.

Нямам права над нито едно от тези изображения.

Допълнителни условия?
Не нарушавайте ничии авторски права, моля ви! После ми мърморят...
Можете да ползвате всеки материал, който намерите, но не наготово, освен ако авторът не е дал изрично разрешение.

Срок?
Да кажем, една седмица - значи, до 12-ти август.

А награда?
Е, че как без?! Специален ранг по желание на автора на банера, в разумни граници, и включване в създадена по повода група на "братството със знамена". Групата е чисто козметична, но хората в нея ще имат личната ми благодарност. А това е много ценен ресурс, уверявам ви.

Последната промяна е направена от Карт на Чет Авг 16, 2012 10:09 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Карт
Карт
Пръв човек

Брой мнения : 325

http://en-teria.blogspot.com/

Върнете се в началото Go down

Конкурс за банер! Empty Re: Конкурс за банер!

Писане by Юмир Нед Авг 05, 2012 7:29 pm

Конкурс за банер! 5103083Z

Моят повече от скромен опит, след заиграване с една снимка. Забележка: не предявявам никакви права за оригиналната фотография, тъй като тя не е моя. Надявам се, че авторът ѝ няма да ми се разсърди. В случай че това стане, аз бързо-бързо ще изтрия банера, обещавам. Това празно място отляво малко ме дразни, при нужда може да се обере.
Юмир
Юмир
от отвъд Тясното море

Брой мнения : 123

Писане by Андин Старк Пон Авг 06, 2012 10:28 pm

Въпреки че моят банер не може да се сравнява с горното, реших и аз да включа своето предложение. Единствените credits, които ще дам са за Юмир и надписа на неговия банер, тъй като моите подозрително напомнят неговите.

Конкурс за банер! 5108063T

едит : Забравих да добавя и бонус логото за форума, което направих.
Spoiler:
Андин Старк
Андин Старк
Пръв човек

Брой мнения : 44

Писане by Карт Чет Авг 16, 2012 10:09 pm

И, след анонимен вот, с един от един гласа печели Андин Старк.

Колкото и да ми харесва флорентския банер на Юмир, освен надписа не намирам много тясна връзка между него и Песен за огън и лед. Но опредлено е подходящ за поставяне в нечии подпис.

Андин Старк от днес е член на групата на братството със знамена. Поздравления.
Карт
Карт
Пръв човек

Брой мнения : 325

http://en-teria.blogspot.com/

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите