Песен за огън и лед
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Аря / Черната лилия

Go down

Аря / Черната лилия Empty Аря / Черната лилия

Писане by Squirrelflight Нед Юли 17, 2011 11:26 am

1.Име:
Аря
2.Дом:
-
3.Титли:
-
4.Произход:
малко селце в сърцето на Дъждовен лес
5.Възраст:
21
6.История:
Родена в разгара на лятото, малкото момиче от самото начало показва невероятен хъс за живот. Израства в малка къща, близо до малко безименно селце в Дъждовния лес, обградена от четиримата си братя и майка си - млекарката Лиза. Всичките и братя са здрави мъже - ковачи, земеделци, дървари, а и са много добри оръженосци. Затова малката Аря от дете показва интерес към въртенето на меча и стрелянето с лък. Една зимна вечер, когато се прибирала от лов, Аря забелязала, че къщата им гори. когато стигнала до дома си запъхтяна видяла, че всичко което е останало от братята и били главите им забучени на кол. Очите им били извадени, а зъбите - взети за спомен. Главата на майка и се търкаляла малко по-надолу в снега - застинала в ужасена физиономия. Тогава момичето било едва на дванадесет години. Аря тръгва по широкият свят, само със старият меч на баща си и дървеният лък от тисово дърво на гърба си, за да се обучи за перфектен войн и да получи отмъщение. След година странстване попада в Нощна песен, където попада на стар прокуден рицар, служил при Ланистър. Той я приема в скромня си дом и я научава на всичко, което знае. 4 години по-късно, когато учителият и умира, Аря отново тръгва на път. Бива приета в различни градове като наемница. Обикаля цял Вестерос и се запознава с много хора, намира много приятели и дори нещо повече... След още четири години странстване се установява в Староград, където става крадла и продължава да бъде наемница, надявайки да намери отговор на това кой е убил семейството и. Заради постоянните си набези върху влиятелните семейства в Староград и умението си на убиец е получила прозвището Черната лилия.
7.Характер:
Всичко в нея нашепва за хищник – опасен и невероятно добър в занаята си. Осъзнава много ясно колко щедро я e надарила майката-природа и не се стеснява да използва това срещу когото и да е било. Дотолкова усвоила тънкостите на прелъстяването и играенето с човешкия ум, че понякога само един поглед и е достатъчен, за да получи това, което иска. Информация, лична прищявка, услуга – вече не е несигурното и дръпнато малко дете, което позволява на сърцето си да замъглява разума му, о не. Вече знае точно как да изиграе картите си. На лицето й много рядко може да се види нещо различно то иронична усмивка и дори жестокост. Превръща се в жена, живееща за отмъщение. Става готова на не особено прилични и добри неща за да постигне исканото. Спира да се интересува, че след себе си оставя поражение след поражение.. и дори това я радва. Става безсърдечна и напълно безразлична към чуждата болка. А да.. болката.. с течение на времето започва да я обиква и.. може би свиква да живее с нея. Много рядко показва чувствата си, ненавижда властните родове и мрази да изглежда слаба в очите на другите. Винаги преценява хората от пръв поглед, така че да открие слабите им места и да реши как да ги използва най-добре за собствените си нужди. През последните няколко години се е превърнала в перфектното оръжие за масово разрушение и нищо няма да успее да я спре по пътя й.. Освен може би изгубената във вятъра любов и натрапчивите спомени от един отминал живот...
8.Външен вид:

Висока и пъргава, около 1.70 с дълга, буйна светлокестенява коса, която често носи сплетена или вързана, защото така е по-лесно за войн, студени и пълни с отрова зелено-кафяви очи. Често красотата и подвежда хората и те я подценяват. Много гъвкава и атлетична. Лицето и е замръзнало в студена и безсърдечна маска, която рядко се пропуква. Винаги носи малък сложно преплитащ се дървен амулет с елен в средата, принадлежал на майка и. Гласът и е леденостуден и режещ, пропит с ирония и сарказъм, звучи малко ниско и никога не повишава тон, дори когато е ядосана. Ако кресне на някого, това значи, че е леко подразнена. Когато се ядоса сериозно, започва да съска като котка.
9.Всичко друго:
Предпочита дрехите и да са в зелени и кафяви нюанси. Левичарка е и единственото нещо, което иска от живота е отмъщение. Пада си по алкохола, но той не изглежда да и влияе. На тила си има татуировка, изобразяваща водна лилия, зад която се виждат беглите черти на сокол, която е символична.

Бляя, не ми харесва, но се уморих постоянно да пиша и да трия. Very Happy

ОДОБРЕНА
Squirrelflight
Squirrelflight
Андал

Брой мнения : 49
Join date : 17.07.2011

http://citadelata.com

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите