Песен за огън и лед
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Томен Редвин (Старк)

Go down

Томен Редвин (Старк) Empty Томен Редвин (Старк)

Писане by GOD OF TERROR Съб Юли 30, 2011 4:53 pm

1.Име: Томен Редвин
2.Дом (ако има): Редвин .
3.Титли (ако има): Владетел на Арбор
4.Произход: Баща - Арчибалд Редвин - най-малък от трима братя , успял да убеди баща си , че е най-подходящ за престола(тогава Арбор е независим). , Майка: Лиана Старк , сестра на покойния Роан Старк
Арбор
5.Възраст:26
6.История: Роден в първия ден на зимата , в деня в който умира баща му и чичо му по време на обсадата на Староград. От млад , майка му го е учила на дворцови интриги вместо на владеенето на меча , заради рядка болест. Майка му умира , когато той е на четиринадесет. На петнадесет сваля от власт регенството , водено от братовчед му Аруин . Има връзка с полу-сестра си Церсей Сняг. Майка му се е опитвала неколкократно да му уреди брак и почти е успяла. Само смъртта й и е попречила да ожени Томен с Рослин Тарли. След като сваля регенството от власт , младия Томен започа таен проект за флота , достатъчно голяма , че да смачка тази на целия Предел. Освен това се сближава с Градинарите и най-вече с умопобъркания лорд Роуан Градинар . Така успява да издейства някой привилегии на Редвините.
7.Характер: Ироничен и разсеян , със нюх за интригите. Владее се , изучил е пълководството до съвършенство и умее да привлича хората на своя страна. Вярващ , интелигентен. Опитва се да си изгради имидж и унищожава слуховете свързани с него , по-бързо отколкото се разпространяват. Отварите не са му чужди , а отровата е най-силното му оръжие.Когато е нервен има навик да се напива или да прави глупости.
8.Външен вид: Висок , около 1.80 с кестенява коса и зелени очи. Въпреки , че не показва чувствата си на никого , очите му често го издават.
9.Всичко друго (ако има какво друго да се спомене): Чувства се дълбоко свързан с всичките си роднини Старки. Яде месо при КРАЙНА нужда.

ОДОБРЕН

GOD OF TERROR
Андал

Брой мнения : 84
Join date : 17.07.2011

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics

 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите