Песен за огън и лед
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Пъг

Go down

Пъг Empty Пъг

Писане by Grue Чет Сеп 08, 2011 5:51 pm

Име: Пъг, по-известен като „Ръката на Дриймър”

Дом (ако има): Няма

Титли (ако има): Мечът на изгрева, командир на 5та рота, „Ръката на Дриймър”

Произход: Бивш роб

Възраст: 27

История: Детството му е неизвестно. През целият си живот не познава друго освен робството. На 15 годишна възраст е купен от агент на Маршал Дриймър от „Нередовните на Мот”. Работи за него, като момче за всичко няколко години. Незнайно за него, бива прехвърлен при самия Маршал, когато е на около 20 години. Една нощ, младежът, работещ до късно чува шум. Тихо се промъква за да разбере какво става, и вижда 2 маскирани фигури промъкващи се в къщата. Тъй като всички слуги имат основна бойна тренировка, той взема най-близкият нож и се промъква след тях. Те тръгват към покоите на Маршалът, извадили дълги мечове. Секунди преди да влетят и да убият спящия пълководец, Пъг изниква зад тях, прерязва гърлото на единия, взема меча му и използвайки тялото като щит, убива другия с няколко бързи удара. Това събужа спящият мъж, и когато той разбира какво става, просто се усмихва в тъмното. На другия ден на младежът е дадена свободата и бива изпратен в казармите да се обучава. Става част от 3та рота, където се издига до помощник командир изключително бързо. Превръща се в майстор на меча и фаворит за всички рицарски турнири в които Нередовните взимат участие. На 25 години успява да получи първият договор за наемниците. Докато ротата му е разквартирувана в Тирош, той случайно открива план за убийство на един от магистратите. Заедно с своят взвод, той бързо и ефективно залавя заговорниците, като успява да спечели 5 годишен договор. След тази случка, той получава 5та рота. Превръща я за 2 години в високо ефективна ударна сила, една от най-елитните сред наемниците. Наречен „Ръката на Дриймър”, защото работи като негов личен агент, убиец и дипломат. Титлата „Мечът на Изгрева” му е дадена от Великия маршал, лидерът на Нередовните след като спасява 2 роти от унищожение, атакувайки по изгрев врага в гръб. Сега, по заповед на Маршал Дриймър, той е на път, търсещ нови договори за Нередовните.

Характер: Тъй като е бивш роб, и е запознат с ужасните условия в които някои роби живеят, той мрази робството с цялата си душа и сърце. Има история според която убил един лорд, с който преговарял за договор защото му предложил да изнасили млада робиня. Интелигентен, острумен и невероятно обаятелен. Не една и две дами са падали в краката му. За хората които не го познават, той изглежда разюздан женкар, но приятелите му знаят че когато е сам той е постоянно мълчалив и мрачен. Пие много, макар че ума му остава остър като бръснач. Не един и два лорда са умирали защото са го подценили.

Външен вид: Висок 1,80, тежащ около 85-90 килограма. Къса, черна коса която винаги е прилежно вчесана. Спортна фигура, показваща че макар и да се отдава на забавления, той не е техен роб. Силни ръце, красиво лице, което съвсем леко е загрозено от белег близо до лявото му око останал от забравена битка. Облича се стилно, но не натруфено. Винаги носи табард на „Нередовните” върху дрехата си, показващ кой е.

Всичко друго (ако има какво друго да се спомене): Владее най-разпространените оръжия по света, но предпочита меч и/или кама. Стреля приемливо с лък (според някои е майстор).

ОДОБРЕН

Grue
от отвъд Тясното море

Брой мнения : 9
Join date : 07.09.2011

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите