Песен за огън и лед
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Дом Фрей

Go down

Дом Фрей Empty Дом Фрей

Писане by Юмир Нед Сеп 11, 2011 4:06 pm

Име: Джоузеф Фрей
Титли: лорд Фрей, Господар на брода.
Произход: Речните земи.
Възраст: 63.
История: Джоузеф е синът на наследника на Едгар Фрей, Роналд. На 16 години се жени за Присила Блекууд след дълги уговорки. Държи силно на честта на Фрей и не отстъпва пред други лордове, дори понякога е твърде упорит и непокорен. Животът му се преобръща, когато е на 27. По това време Роналд е на посещение в Севера, където водят спор относно общата им граница. На връщане той и стражата му от тридесет души попадат на засада и загиват. Когато злата новина пристига, старият лорд Едгар Фрей получава удар и умира. Джоузеф преждевременно става Господар на брода. Официалната версия е, че за убийството на Роналд са виновни разбойници, но никой с капка ум в главата не вярва на това. Джоузеф е почти сигурен, че виновниците са Флинт. Не споделя подозренията си с никого и си поставя за цел да им се противопоставя както може.
Когато Присила ражда Уолдо четири години по-късно, жаждата за отмъщение на Джоузеф отстъпва пред бащиния дълг. Доказва се като грижовен баща и внимава нищо да не липсва на сина му. Поддържа тясна връзка и с останалите членове на семейството.
Външен вид: Джоузеф има слаба, висока фигура. Грижите са оставили много черти по лицето му. Кестенявата му коса е подстригана късо, очите му са сини и има гъст, започнал да побелява мустак.

Юмир
Юмир
от отвъд Тясното море

Брой мнения : 123
Join date : 02.08.2011

Върнете се в началото Go down

Дом Фрей Empty Re: Дом Фрей

Писане by Юмир Нед Сеп 11, 2011 4:06 pm

Име: Уолдо Фрей.
Произход: Речните земи.
Възраст: 32.
История: Първороден син на лорд Джоузеф Фрей и негов наследник. Баща му му подарява първия му кон още когато е на три години. Уолдо се привързва към животното и така започва страстта му конете. Като млад язди сам из Речните земи без да разкрива кой е. Посещава всички ханове. Познава простолюдието отблизо и няма проблеми да общува с тях нормално. Няма претенции към храната, нито към пиенето, макар че ейлът му е любим. Пада си по жени, но леко мързеливият маниер го прави не толкова напорист. Цялостният му харектер е попречил за сключването на официален брак с благородна дама и Джоузеф често го подканва да се ожени за някоя. Има благ нрав и често се смее.
Външен вид: не се грижи за това как изглежда. Тъмнокафява коса, леко плешив, тъмни очи, често с набола брада и леко пълен.
Юмир
Юмир
от отвъд Тясното море

Брой мнения : 123
Join date : 02.08.2011

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics

 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите