Песен за огън и лед
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Андерс Гредуин

Go down

Андерс Гредуин Empty Андерс Гредуин

Писане by tokyodr1ft3r Пон Дек 05, 2011 11:27 am

1.Име: Андерс Гредуин
2.Дом (ако има): -
3.Титли (ако има): -
4.Произход: Високо сърце
5.Възраст: 23
6.История:
Измежду множество мъгливи спомени, историята на Андерс до двадесет и третата му годишнина е сравнително скучна. До петата си година той е бил член на едно щастливо, тясно сплотено петчленно семейство. Липсващите двама от това семейство са един брат и една сестра - Тарън и Клио. Месеци след навършването на тази възраст, семейството му се разпада, по причини, които Анди не разбира веднага. Всъщност тогава той не разбира почти нищо, освен факта, че баща му гони майка му от дома им и след време остават само двамата. Другите две деца си отиват с майка му и Андерс повече не ги вижда.
След няколко години, Андерс започва своето „военно” обучение с учител собствения си баща. Момчето научава основните техники в ръкопашния бой, боят с дървени прътове и научава да се защитава, използвайки собственото си тяло.
Но тези умения момчето не придобива за няколко дни. То тренира всеки ден, а нещото, което го бута напред е силната воля на баща му. А в доста случаи и острият му език, който в някои случаи бива примесен и с някаква добронамереност, което пък прави изключително интересна комбинация.
На петнайсетгодишна възраст, Андерс вече има умения да се защитава, да се бие и да ругае хората по такъв начин, че който и да го слуша, просто зяпва. Не от ужас – от удивление. Момчето комбинира думи, които макар и да имат най-невинното значение, от неговата уста стават нещо мръсно, нещо гадно, нещо срамно, което те кара да се прибереш у дома, колкото можеш по-бързо и да се свиеш в ъгъла, посрамен от себе си. И така, този негов език му създава множество проблеми оттам нататък, но една вечер, след поредната тренировъчна сесия ( в която момчето счупва няколко пръчки, повечето от които свои), баща му сяда и му разказва историята за това, което се е случило преди десет години. Денят, в който семейството му се е разпаднало. Момчето разбира истината – баща му е изгонил майка му, понеже тя е била невярна. И през всичките години, през които са били женени, тя е била такава. Но тя си е мълчала, докато един ден баща му, Тиндр, не я видял да подскача в една барака, прозорците на която леко ги нямало. Когато влязъл да види на какво подскача, очите му се разширили, устата му затреперела, а ръцете му започнали да се свиват все повече и повече. И понеже когато и двамата били готови със заниманието си, Тиндр видял, че мъжът отдолу бил поне два пъти по-силен от него, той просто си тръгнал. Но разбира се оставил спомен зад себе си – наругавайки „жребецът” до петнадесето коляно, изпадайки в подробности за всяко поколение, включващо майки, вуйни, сестри, баби и всякакви други разновидности. Оттам нататък, той забравил за всичко и започнал новия си живот.
И оттогава момчето е тръгнало из света да търси останките от своето семейство. Но тъй като нямал много средства, до своята двадесет и трета годишнина момчето е търсело само из пределите на Високо сърце. Без успех. Мъжът, който най-вероятно е измамил майка му да скочи върху него, постоянно навестявал сънищата на момчето и след време то се заклело да отмъсти за това.
7.Характер: Сприхав. Без значение дали е приятел или враг, всеки отнася по някоя ругатня, когато говори с Андерс. Натрупаният от седем години гняв, го прави изключително нервен и понякога е само на една мъничка стъпка от това да строши нечие канче. Рядко се привързва към каквото и да е, но в редките случаи, когато това стане, момчето не оставя нищо недовършено. Никога.
8.Външен вид: Висок около метър и деветдесет, тежейки не повече от 90 килограма, Андерс е в отлична физическа форма. Годините, прекарани под опеката на баща му, са го калили да бъде издръжлив на физическа болка. Косата му е средно дълга,черна на цвят, вееща се зад него като корабно платно. Очите му са зелени на цвят, а по форма са повече кръгли, отколкото елипсовидни. Има множество белези по ръцете, но повечето са едва видими.
9.Всичко друго (ако има какво друго да се спомене): Засега не.

ОДОБРЕН

tokyodr1ft3r
Андал

Брой мнения : 2
Join date : 05.12.2011

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите