Песен за огън и лед
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Балирион Грейджой

Go down

Балирион Грейджой Empty Балирион Грейджой

Писане by Balirion Greyjoy Вто Мар 20, 2012 3:34 pm

1.Име: Балирион Грейджой
2.Дом: Грейджой
3.Титли: Капитан на кораб "Железния юмрук"
4.Произход: Пайк
5.Възраст: 26
6.История: Още от малък живота му е ясен. Роден в благородно семейство, но като последен син, той не се стреми за почести и възхвали. Веднага щом пораства и осъзнава, че няма друго решение, той започва да пътува с най - различни капитани, които са приятели на родителите му, за да може да се научи един ден той сам да управлява собствен кораб. След десетина години това вече е факт, защото когато става на 20 години и празнува рождения си ден в една малка кръчма с двама - трима негови приятели се обзалага с един капитан, а печалбата е неговия кораб. След като спечелва облога и притежава малък, но здрав кораб, решава да наеме моряци и да започне търговия между островите за неговата прехрана. Скоро след това е нападнат и от други кораби, които той успява да потопи макар и с големи усилия.
7.Характер: Честта за Балирион е едно от най - важните неща, които той се стреми да спазва в жалкия му отреден живот. Той уважава много хората, които държат на думата си или общо взето хората, които имат чест, а за тези отрепки без чест той рано или късно ги наказва по един или друг начин. За него дали ще е в центъра на събитията или не няма никакво значение, единственото нещо за него в този живот е неговия кораб. Лесно се дразни и не понася много оправдания или шеги.
8.Външен вид: Висок е метър и осемдесет. Тежи около 80 килограма. Косата му е черна на цвят и е късо постригана, която се слива и с брадата му. Очите му са тъмно - кафяви. Мускулатурата му не е много, но е стегната и здрава, което му помага при разправии да не бъде той пребития. Има няколко белега в лявата част на лицето си, получени от нож в една пиянска вечер от сбиване с капитан на друг кораб.
9.Всичко друго: Екипажът на кораба му е единствено от 40 човека, което съответно прави кораба доста малък, но и доста бърз. Назовават го "Железния юмрук", когато този малък кораб побеждава други два кораба подобни кораба, благодарение на това, че има добър капитан и е малък, което му позволява да минава през всякакви места без да бъде засегнат от рифове. В историята си този кораб не е имал досега дори и една загуба.

ОДОБРЕН
Balirion Greyjoy
Balirion Greyjoy
Железен човек

Брой мнения : 25
Join date : 11.02.2012

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите