Песен за огън и лед
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Дом Пенроуз

Go down

Дом Пенроуз Empty Дом Пенроуз

Писане by Карт Пон Юли 16, 2012 2:51 pm

Гарс Пенроуз
Дом: Пенроуз
Титли: Крал на бурята, защитник на андалите, лорд на Бурен край и Пергаментите
Произход: Пергаментите
Възраст: 62
История:
Гарс Пенроуз е единствено дете на умираща кралица. Син на нездравата Леона Естърмонт от починалия преди раждането му Терънс Пенроуз, Гарс от млад е научен, че ще управлява. Сяда на трона на крехка възраст, след смъртта на майка си. На практика е отгледан от съветниците и регентите си. Не е близък с никого, дори и със съпругата и сина си. През ранните си години Гарс провежда почти перфектна политика, настройвайки лордовете един срещу друг. Често заплашва съседите си с войни, но никога не е пристъпвал към истински действия. Самият той е известен рицар, участвал в много турнири на младини. С времето обаче и концентрацията и войнските му умения започват да отслабват. Страната бавно и постепенно се изплъзва от контрола на Гарс. Той обаче се е вкопчил в трона и не позволява на никого да го съветва.
Характер:
Кралят на Бурен край не разчита на никого, освен на себе си. Той е опасно властолюбив. Този недостатък донякъде се компенсира от аналитичния му ум и политическите му умения. Гарс е затворена личност.
Външен вид:
За 62-годишен старец, кралят е в особено добро състояние. Запазил е до голяма степен младежкия си ръст. За да не личи колко е бяла косата му, предпочита да се бръсне, но си оставя брада и мустаци. Леко мургав е, заради дългото време, което прекарва на слънце в градините на Бурен край.

Дом Пенроуз Kingpenrose


Последната промяна е направена от Карт на Пон Юли 16, 2012 3:56 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Карт
Карт
Пръв човек

Брой мнения : 325
Join date : 15.07.2011

http://en-teria.blogspot.com/

Върнете се в началото Go down

Дом Пенроуз Empty Re: Дом Пенроуз

Писане by Карт Пон Юли 16, 2012 2:52 pm

Едвин Пенроуз
Дом: Пенроуз
Титли: Коронен принц на Бурен край, наследник на Пергаментите
Произход: Бурен край
Възраст: 43
История:
Подобно на баща си, и Едвин е обучен, че един ден ще управлява. Но, за разлика от него, той не е лишен от човешки контакт през цялото това време. Така Едвин се превръща в нещо, което баща му не харесва. Често е обвиняван от Гарс в прекалена мекушавост. Кралят е против брака му, но въпреки това го позволява. Против е синът му да се учи да върти меч от другиго, но позволява и това. Така, между двамата бързо се появява огромна пропаст, която още повече се задълбочава след смъртта на съпругата на Едвин, Джинеса Тарт. Оттогава-насам, в продължение на близо десет години, баща и син почти не са говорили. Едвин живее в Пергаментите с доста голямото си домочадие и на практика е тамошният лорд. Не взима никакво участие в политиката на кралството, ако изключим браковете на децата му, които са по-скоро по любов, отколкото политически.
Характер:
Едвин е пълната противоположност на баща си. Щедър по природа, отворен, винаги в центъра на голяма компания, оптимист. Не крие нищо за живота си, обгражда се с приятели и страни от политиката.
Външен вид:
Здрав мъж, сравнително нисък, с почти напълно сива коса. Оплешивява. Носи брада и мустаци. Има широк белег от тренировъчен бой през средата на лицето. Носът му е чупен неколкократно, в това число и от баща му.

Дом Пенроуз Penrose
Карт
Карт
Пръв човек

Брой мнения : 325
Join date : 15.07.2011

http://en-teria.blogspot.com/

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите