Общи приказки
+8
DODOLION
Адам Хънтър
Нимерия
GOD OF TERROR
Squirrelflight
Андин Старк
Юмир
Карт
12 posters
Страница 10 от 12
Страница 10 от 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Re: Общи приказки
Имах малко странична работа, но най-сетне си пуснах биото.
Надявам се да задоволява сички изисквания.

wither- Железен човек
- Брой мнения : 26
Ее почна форума да събира май по - активни фенове...
Хубавото е, че виждам още един фен на железните хора и вече станахме двама
Хубавото е, че виждам още един фен на железните хора и вече станахме двама

Balirion Greyjoy- Железен човек
- Брой мнения : 25
Не е трудно да ги харесваш, с това смислено наименование. Железни. Хора. Потомци на T. Старк, предполагам. 

Оказа се забавно да работиш с някого по общ пост. Особено когато предпочитате различно лице, от което да пишете 

wither- Железен човек
Мда.
Качих тема за планове, проекти и всякакви подобни други работи, които искате да демонстрирате, та да им се дивим. Юмир вече се е възползвал, демонстрирайки отколешната си омраза към Железните мъже. Да видим какво друго сте намислили.
Качих тема за планове, проекти и всякакви подобни други работи, които искате да демонстрирате, та да им се дивим. Юмир вече се е възползвал, демонстрирайки отколешната си омраза към Железните мъже. Да видим какво друго сте намислили.
Тъй, аз най-сетне се завърнах
Ако има кандидат за писане с мен - да казва. Приемам всякакви предложения, все пак имам идея-две за героя си

Адам Хънтър- Андал
- Брой мнения : 38
Май не е чак толкова задрямал форума, колкото си мислех преди да се регна.
Добре. Колкото повече, толкова повече.
@ Карт. Ползвах ти вече темата за планове и кроежи. Вижте дали ви харесва онова, дето съм го писал и ако нещо не е наред, пишете я на ЛС, я в онази другата тема, за обсъждания по сюжета.

@ Карт. Ползвах ти вече темата за планове и кроежи. Вижте дали ви харесва онова, дето съм го писал и ако нещо не е наред, пишете я на ЛС, я в онази другата тема, за обсъждания по сюжета.
wither- Железен човек
Здравей отново, Адам/GOD. Има ли нещо общо завръщането ти със съобщението ми в Цитаделата?
wither, видях ти предложението. А ти си виж пощата.
wither, видях ти предложението. А ти си виж пощата.
Аз съм съгласен да играя с някой... който е свободен и му се играе с Грейджой да каже!!!
Карт написа:Здравей отново, Адам/GOD. Има ли нещо общо завръщането ти със съобщението ми в Цитаделата?
Може да се каже - бях позабравил форума от лични проблеми (нищо че съм на почти четиринайсет (остава ми още седмица дотам))

Балириончо: И аз съм съгласен да пиша с теб, но моля те, ти напиши първия пост, че тъкмо се прибирам от даскало и имам една камара работа
Адам Хънтър- Андал
Съжелявам за закъснението, имах малко работа тези дни и не успях да напиша първия пост. Адам дай да се разберем къде ще пишем и долу горе кажи малко предистория и ще напиша първия пост и да почваме 

Амии ... аз вече почнах с Додолиън, но ако искаш и тебе може да те включим. Само изчакай да напишем пъривте постове, да можеш да схванеш как точно се развива действиетоBalirion Greyjoy написа:Съжелявам за закъснението, имах малко работа тези дни и не успях да напиша първия пост. Адам дай да се разберем къде ще пишем и долу горе кажи малко предистория и ще напиша първия пост и да почваме

Адам Хънтър- Андал
Честит рожден ден, GOD/Адам! Дано всички пожелания, които ще събереш на този ден наистина да ти се сбъднат.
Честит рожден ден и от мен! Много здраве, любов, късмет и всичко което си пожелаеш да ти се сбъдне!
Хайде и от мен едно пожелание - творчески устрем и само успехи в живота.
wither- Железен човек
Жив и здрав да си и умната!
Юмир- от отвъд Тясното море
- Брой мнения : 123
Благодаря, благодаря
Хубавите пожелания даже май ме вдъхновиха и утре може да напиша постче 

Адам Хънтър- Андал
Вижте с какво се сдобих:

За Белмур Тарт.
Сайт: http://rpg.uplink.fi/heraldry/?template=main
Ще си поиграя да направя няколко лични герба, но възможностите са малко ограничени. Горките ние, които не можем да рисуваме.

За Белмур Тарт.
Сайт: http://rpg.uplink.fi/heraldry/?template=main
Ще си поиграя да направя няколко лични герба, но възможностите са малко ограничени. Горките ние, които не можем да рисуваме.
И аз искам да си направя такива неща - гербове , брони да си изрисувам , аз като бях по-добре си взех ги правех неща на лаптопа, с таблет за рисуване , обаче и тогава не ми се получаваха нещата. Обичах да рисувам и да оцветявам но след като ми се прецака лявата ръка не мога . В Подземия и дракони , имам всичките книги има хубави брони и оръжия , даже в Бойния чук има някакви изображения на гербове и тем подобни неща... Има една раса Бретонци - хора но само рицари , с коне , грифони , и пегаси , даже има една героиня която води цяла армия.... Империята на хората , също има рицарски неща , но има и оръдия , нещо като къстно средноковие .
kuzmara- Андал
- Брой мнения : 14
Играта Game of Thrones е вече в Замунда. Топла, топла. Дърпайте и пускайте отзиви. На мен много ми се играе, ама май няма да ми тръгне на лаптопа, а пък не знам как да я инсталирам по-олекотена. Затова само ще ви завиждам благородно.
DODOLION- Пръв човек
- Брой мнения : 21
Страница 10 от 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Страница 10 от 12
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|