Песен за огън и лед
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Статистика за форума

Go down

Статистика за форума Empty Статистика за форума

Писане by Карт Нед Авг 14, 2011 12:42 pm

Днес в полунощ форумът навършва месец и реших да изкарам няколко цифри на всеослушание - да видим как вървим, с други думи.

Имаме 79 уникални посещения, но за поне 5 от тях съм виновен аз - при пътуванията си миналия месец и в началото на този наглеждах форума от различни места. Броят на хората попаднали тук от препращащи сайтове е приблизително равен на онези, дошли през google (най-често хората попадат тук като търсят "Вестерос карта"). Близо 50% от трафика е директен - тоест, без да се преминава преди това през линк от другаде. Имаме посетители от 7 страни - България, разбира се, Испания, Сърбия, САЩ, Германия, Австрия, Словения. Общо форумът има 656 посещения. Средно посетителите ни прекарват по 13 минути и 39 секунди на форума, преглеждайки през това време 11 страници и половина. Петте града с най-много посещения са Пловдив, Ямбол, София, Стара Загора и Поморие.

Това беше засега откъм статистиката. След два месеца пак.
Карт
Карт
Пръв човек

Брой мнения : 325
Join date : 15.07.2011

http://en-teria.blogspot.com/

Върнете се в началото Go down

Статистика за форума Empty Re: Статистика за форума

Писане by Карт Съб Дек 31, 2011 12:48 am

Форумът няма кръгла годишнина, но пък годината рече да свършва, така че да изкараме пак статистики!

Следните статистики са актуални към 30.12.2011.

От създаването си до днес форумът е привлякъл 889 уникални посетители. От тях 87% са българи, 4% - руснаци и по 1% и по-малко за Германия, Испания, Щатите, Великобритания, Чехия, Канада, Кипър. Най-много посетители намираме от София, Пловдив и Варна. Варненци обаче ни посещават по-рядко от Ямболии и от Старозагорци. Сред по-екзотчините ни посетители са 35-та от Москва. Запазва се тенденцията за около 50% директен трафик. Иначе най-много уникални посетители идват от google, следвани от българската wikipedia. Трети като уникални посетители е директния трафик със 174 уникални посетителя. Май трябва да премисля тезата си за предаването от уста на уста... Следват Читанка, Цитаделата, Форплей и... ъм, Бг-мама. Кой ни е рекламирал там, питам аз?

В момента сме в рецесия на броя на посещенията (в сравнение с август-ранния септември), макар че уникалните посетители си идват на равномерен поток. Бумът на посещенията е бил на 8.8.11 (75 посещения) и на 12.9.11 (69). В последния месец пикът е 6.12.11 (49). Хората са разглеждали повече страници на посещение и са прекарвали, попринцип, повече време на сайта през късното лято. Макар че към началото на ноември форумът се активизира отново, късният септември и почти целият октомври се оказва най-отпускарският сезон.
Карт
Карт
Пръв човек

Брой мнения : 325
Join date : 15.07.2011

http://en-teria.blogspot.com/

Върнете се в началото Go down

Статистика за форума Empty Re: Статистика за форума

Писане by Карт Пет Юли 20, 2012 7:58 pm

Такаа... Форумът чукна една годинка и смятам да изкарам статистиките. В името на точността ще са от 15-ти до 15-ти, макар че реално фоумът заработи малко по-късно, но... нейсе.

От създаването си до днес форумът е посещаван 6 807 пъти привлякъл 1 666 уникални посетители. От тях около 96% са българи, но пък имаме посещения от почти цяла Европа, без западните ни съседи и Ирландия. Топ 4 на градовете, от които са ни посещавали изглежда така: София, Пловдив, Ямбол, Варна. Петият град - Стара Загора е наполовина на броя посещения на Варна.

Директният трафик е 75% - сиреч, само 25% от общите влизания в сайта са от нови хора. Разбира се, повечето пристигат тук от Гугъл (40%) От препратките, българската уикипедия води много уверено, с 24%. Следват Цитаделата, читанка, форплей, абв.бг

Бг Мама е рухнала на 8-мо място. Smile

Колкото до посещаемостта по месеци - уви, тъжни новини, тя пада доста стремително - от 1196 през август 2011-та до 320 през май 2012-та. Уникалните потребители са доста по-стабилни, но и те падат.

Заключения: Време е за нова рекламна кампания.
Карт
Карт
Пръв човек

Брой мнения : 325
Join date : 15.07.2011

http://en-teria.blogspot.com/

Върнете се в началото Go down

Статистика за форума Empty Re: Статистика за форума

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics

 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите