Новият изглед
5 posters
Страница 1 от 1
Новият изглед
Форумът беше леко променен, в името на по-добрия външен вид, който да е малко по-насочен към темата ни. Фоновите цветове бяха малко притъмнени. Шрифт 1 (най-често срещания) е сменен на Times new roman, шрифт 2 е сменен на Monotype corsiva. Размерът на шрифта е качен от 10 на 13. Добавена е форумна картина - онази най-горе. Сменени са иконите за теми, раздели, съобщения, навигация. За коментари, предложения и ругатни, насочени към админа (който се извинява, че е с две леви ръце и даже paint не ползва както трябва) - тук.
Re: Новият изглед
Нова промяна!
Тъй като опцията search но forumotion е... безполезна (търси само в заглавията на темите) добавих google custom serach. Малко беше играчка, но мисля, че стана горе-долу добре. Не съм сигурен за цветовете и шрифта обаче. Пробвайте и кажете какво ви е мнението!
Тъй като опцията search но forumotion е... безполезна (търси само в заглавията на темите) добавих google custom serach. Малко беше играчка, но мисля, че стана горе-долу добре. Не съм сигурен за цветовете и шрифта обаче. Пробвайте и кажете какво ви е мнението!
Добавено е приветствено съобщение за новорегистриралите се с инструкции как да се включат в играта. Ако някой от вече регистрираните иска да го види, да ми пише да му го изпратя ръчно. 
Освен това, ако на някой му се ще отново да погледне Пролога, да знае, че е преместен от Хрониките в Правила и съобщения, при останалите "админстративни" теми.

Освен това, ако на някой му се ще отново да погледне Пролога, да знае, че е преместен от Хрониките в Правила и съобщения, при останалите "админстративни" теми.
Имаме си ново лого, направено от Андин Старк. Чувствайте се свободни да си кажете мнението. 

Страхотно. Добре е напипала и гарваните - те са един от често срещаните мотиви в книгите. Там са представени най-вече като носители на лоши вести, но съм почти сигурен че Мартин влага и по-класическо значение в тях - война и последици от нея. Цитата е малко парадоксален, като се има предвид какво правим, но от друга страна би насочвал добре играчите (лъжете и интригантствайте!). Освен това звучи badass. Паяжината със замисъл ли е сложена? Също много добра препратка към интриги и планове.
Като цяло, бих казал че Андин е успяла да събере няколко символа, които представят в груби линии атмосферата на книгите (и на форума, надявам се) по един добър начин. Само не знам кой е младежът в средата.
Като цяло, бих казал че Андин е успяла да събере няколко символа, които представят в груби линии атмосферата на книгите (и на форума, надявам се) по един добър начин. Само не знам кой е младежът в средата.
Юмир- от отвъд Тясното море
- Брой мнения : 123
Младежът и аз не го знам кой е
В смисъл не е някой определен персонаж от книгите, просто реших, че ще е добре да се вижда и някакъв войн на фона - акцент върху "човека" като понятие, не просто символи - гарвани, карта и паяжина. Но да, като цяло значение зад тях е това, което Юмир вече спомена. Интриги за паяжината, лоши вести за гарваните, но те символизират и мъдрост, така че ... може да се изтълкуват по няколко начина.
Може би на логото му липсват драконите, но мисля, че щеше да стане твърде претрупано.

Може би на логото му липсват драконите, но мисля, че щеше да стане твърде претрупано.
Андин Старк- Пръв човек
- Брой мнения : 44
То и дракони като метнеш вътре
Иначе е красиво. Харесва ми.
А тоя в центъра аз го смятам за Джендри или...
Знам че не е някой опредлен, ама на тях ми изглежда.

А тоя в центъра аз го смятам за Джендри или...
- Spoiler:
- Егон Таргариен. Само че предрешен, както в началото на Танца.
Знам че не е някой опредлен, ама на тях ми изглежда.
wither- Железен човек
- Брой мнения : 26
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|