Песен за огън и лед
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Адам Хънтър

Go down

Адам Хънтър Empty Адам Хънтър

Писане by Адам Хънтър Вто Ное 22, 2011 10:47 am

Име: Адам Хънтър ( Хънтър е прякор, показва ловкостта му)
Дом: *
Титла: *
Произход: * ( най-вероятно е от Речните земи, но тази информация е непотвърдена)
Възраст:30( въпреки, че той не знае това)

История: Едно петнайсетгодишно дете се събужда под сенчесто дърво, в следобедните часове на деня. Изведнъж момчето изпитва пареща болка по главата. Когато докосва мястото, той напипва кръв. След това нещо на земята хваща погледа му и той го вдига – позлатен меч с инициалите АП. Момчето взима меча и го размахва, така, сякаш го е правел хиляди пъти. След това детето вижда ножницата, цялата обсипана със скъпоценни камъни. Момчето се опитва да напъха меча в ножницата и разбира, че като че ли са комплект, защото си пасват идеално –Това са първите мигове от „новия“ живот на Адам Хънтър, момче, непомнещо нищо от миналия си живот. Малко след като се опомня, нощта настъпва и Хънтър е принуден да се подслони някъде. След няколко студени вечери, момчето достига Речен Пад. Там то си намира работа в една кръчма – „Слава на реката“ и така преижвява няколко години. Там той си намира няколко приятеля – Лиза „Макът“, Мегара „Розата“ и Орнуолд „Вълкът“. Сравнително по-възрастни от него и вещи в няколко занаята, те започват да го обучават в изкуството на убийците –първоначално с никому неизвестни хора и постепенно към по-важните личности. Най-големият успех на Хънтър досега е Капитана на кралската гвардия –Озмънд Реката. Въпреки това, подвига му остава засенчен от този на Вълкът, който собственоръчно убива краля. Заслепен от ярост, Адам го убива в съня му, с което предизвиква фурор в целия град. Решавайки, че това е правилният момент, да се намеси, бъдещият крал Тъли заповядва на войските си да подложат на геноцид града, с надеждата, че и убийците на баща му ще умрат. И планът му почти успява – Макът и Розата умират едва в началото на коленето, но въпреки всичко това, Адам оцелява и се заклева, че ще убие краля. Затова вижда Турнира, като чудесна възможност за това.

Характер: Адам няма и грам чест. Той убива безмилостно, не мисли какво би причинил с това убийство. Той е човек на действието, не на думите. И иска винаги да е на върха. Не по-надолу. Това е основната причина за завистта му. Убийството се е превърнало в начин на живот за него. Би убил и собствената си майка, ако не я познаеше. Често е заслепяван от ярост. Като цяло емоцоионална, амбициозна личност, която няма скрупули и няма да се спре пред нищо.
Външен вид: Извисява се над приятелите си със своите 6-7 стъпки височина, кожата му е млечнобяла, а очите-тъмнозелени. Държи кафявата си коса разрошена, но понякога я приглажда. Носи широки, кожени дрехи, кото му позволяват подвижност. Често носи и ножницата си, а в нея меча. Рядко е с колчан стрели на гърба, въпреки че и с него оръжие си го бива. Най-често използва камата, която той държи в обувките си.
Всичко друго: Има две кучета, които живеят у приятели на Адам в Речен пад. *Освен това не помни миналото си

ОДОБРЕН

Адам Хънтър
Андал

Брой мнения : 38
Join date : 15.11.2011

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите