Песен за огън и лед
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ДВУЛИКАТА ДУЗИНА

Go down

ДВУЛИКАТА ДУЗИНА Empty ДВУЛИКАТА ДУЗИНА

Писане by DODOLION Сря Дек 14, 2011 4:13 pm


ДВУЛИКАТА ДУЗИНА

Група от дванайсет мъже, с които Додолиън „Двуликия” Ланистарк започва да гради своята малка армия от наемници.

Аруин Тръстиката (Описан по-подробно в „Дом Тръстиките”)– на 30 , много нахъсан и смел. Популярен войн. Пиката му е втора жена. личен герб: зелена змия с отворена паст на син фон. Отличен шпионин.
Нед Пайн – на 26 от Черна вода, странстващ рицар - личен герб: корона, пронизана от пречупено копие на вълнисто розов-син фон.
Джулиъс „Фокс“ Росби - на 40 , все още не е загубил силата си. Майстор на пиката. Много войнствен. Отличен пълководец - личен герб: Оранжева лисица хваща бял заек на червен фон. От Черна вода
Елиъс Ланистър – Далечен братовчед на Ланистърите. На 48 , странстващ рицар. Едното му око го няма , а с другото недовижда. Но има перфектен слух - личен герб: няма.
Ервърт Сняг - на 25 години, копеле на лорд Флинт. Макар и млад, вече си е спечелил славата на невероятно талантлив войн, особено с пиката. Възлагат му се големи надежди въпреки възрастта. Усмихнат, ведър и шеговито настроен. Личен герб – няма.
Джон Кервин – инструктор, 39 годишен северняк. Циничен, с доста остър език и високо самочувствие. В момента е инструктор на войниците в дома на баба си, Фрей.
Делин Черната змия - на 41 от Дорн, инструктор на гарнизона на Звездопад, седалището на дома Дейн. - личен герб: няма.
Близнаците Пю и Дю Хънтър "Мухите", на 22 от Речните земи - Залата на дългите лъкове. Герб - пет сребърни стрели, хванати заедно, на кафяво -. Братовчеди на владетеля на Залата на дългите лъкове – лорд Хънтър. Близнаците от малки са известни с невероятния си усет към лъка, особено дългия боен лък. Наричат ги Мухите, защото последното нещо, което чува уцеления от тях преди да умре, е бръм на стрела подобен на бръм на досадна муха.
Есклаво Даас – 28г. евнух от Ащапор. Ветеран от Гвардията на Ащапор (Неопетнените). Освободен от служба, готов да предложи меча си на всеки който го поиска. Дошъл на турнира при божието око за да си търси нов господар.
Венено Сабба „Пепелянката”- 35г. от Лис. Някога е учил изкуството на отварите и отровите, но след инцидент при който отравя знатен търговец е изгонен от учителите си и започва да учи изкуството на меча, бързо го усвоява и става наемник.
Ферарио Тортуро на 30г. от Тирош. Наемник, син на ковач, изучил изкуството на изтезанията. След това става пират и с малък флот от 3 галери, плячкосва Тясното море, но е подгонен от търговците.
DODOLION
DODOLION
Пръв човек

Брой мнения : 21
Join date : 04.09.2011

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите