Песен за огън и лед
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Морлош Сняг

Go down

Морлош Сняг Empty Морлош Сняг

Писане by kuzmara Сря Мар 28, 2012 7:26 pm

име:Морлош
дом:Тъли
титли: лорд на Зелена Вилка
произход:Севера
възраст:30 години
История : Морлош се родил , доста трудно , майка му починала след раждането. Лицето му било с белези, родил се обезобразен, за това след пълнолетието си носел желязна маска - грамаден и смел е Морлош. Но имал нещастието си да бъде заченат и на половина кръв от Тъли , баща си той не познавал , но след смъртта му , тъй като нямал сестри или братя / или те били убити или загинали по други причини / Морлош наследил Зелена Вилка .

Характер : Макар и с белези и с маската на лице той не странял от хората , напротив - ходел по турнири , биел се с всеки който го заплаши или пък нападне земите му. Морлош израстнал в суровите земи на Севера , но обичал ветровете и снега, не странял от тях. Най-обичал да пие в кръчмите , да се сбива с приятелите или пък да ловува в някоя гора.

Външен вид : Два метра висок , към 120 килограма тежащ , Морлош бил много едър и не чак толкова умен , но на 20 години с един удар на ръката си повалил кон , при това див кон. Обичал да използва чукове , боздугани в битките , Рей Реките го наричал Шипестия , за първи път виждал човек да борави с лекота с тежки оръжия. Морлош бил обезобразен при раждането си , много хора като виждали бляскавата метална маска и побягвали , това шокирвало противниците му , някой от тях. Макар и с нечиста кръв , той бил достоен наследник на дома си , не бил тиранин, всеки в Зелена Вилка го уважавал.
Всичко друго : Морлош се опитвал да се жени , многократно за някоя невяста от Речен пад , за друго момиче , но не успявал да се сгоди , а това най-много го притеснявало и тормозело. Даже решил да тръгне на Изток и там да търси мома.

ОДОБРЕН
kuzmara
kuzmara
Андал

Брой мнения : 14
Join date : 28.03.2012

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите